actueel

Het rijlen en zeilen van de Kervanseray - wat houdt ons bezig? Is er nieuws?

 

BLOG 1  |  18 augustus 2021   |  VOORBEREIDINGEN

We zijn vooral bezig met de afwerking van het prachtige pand en het in orde maken van de collectie en website. We nemen hiervoor onze tijd, over alles wordt nagedachten want elk detail is belangrijk. 

Sorteren en opbergen, een hele grote klus die Hanneke op zich neemt. Zoveel prachtige spullen moeten een praktische en estetische plek hebben in het pand. Dat neemt veel tijd beslag maar is ook leuk om te doen, het geeft ons de kans om te genieten van al het moois van over de hele wereld.

Er zijn ook minder spannende klussen die moeten gebeuren, zoals kitten, onkruid trekken bij het terras, lichtjes inhangen en meer. Ook dit hoort bij het voorbereidende proces.  

Tot de kerst zijn we hard bezig met de website (die je alvast kan volgen) en we hopen jullie te mogen ontvangen live en virtueel in de winter van 2021/2022.

Als je het leuk vind om op de hoogte te blijven, volg ons vooral op social media. We zijn te vinden via facebook en instagram: 

@de.kervanseray of #de.kervanseray

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »